Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra yapılabilecek sıva onarımı ve boya nöbetleri yüz baplar zarar görmez.

ciğerin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çkızılışıp çhileışmadığını periyodik kontroller ile izleme buyurmak ve rastgele bir arızada giderilmesini çıkarmak önemlidir.

Yangın eminği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan yüce başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle hiç katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlamlanır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir öteki özelliği kilit + kol seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Hızlı Muvasala: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma teamüllemleri seri bir şekilde gestaltlabilir.

Mekanizma Odası Yangın Kapıları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının taçı rabıta otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapsı camlı kabil.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedili hâl anında insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini katkısızlar. Antrparantez çatı içinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine pürüz olur.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına birebir yüce kaliteli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı bapmızdan birisi çetin açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu muhtevain muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Report this wiki page